Trevliga människor ihoptryckta i en koja

I lördags blev det bubbel Fredriks nya koja. Superroligt, jättemys och jag mådde som en icakasse dagen efter och har nu insett att jag inte bör dricka champagne. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)En kväll av beerpong, Draw It, kortspel, masssa skratt och minst lika mycket alkohol. En helt lyckad kväll med andra ord! Vet inte vad som kom över mig men oj vad jag vart på lyset. Haha kommer aldrig dricka
igen (most likely a lie). Man har aldrig tråkigt i ett sällskap som detta. 

Nu är det bara ynka två arbetsdagar kvar sen kommer en efterlängtad semester!! Inte mycket planerat, längtar att bli extremt utvilad och ta dagarna lite som de behagar. Ska fixa och dona i trädgården och kanske köra en rejäl vårstädning. Och
så kommer Bamse och Molle hem till oss på onsdag och ska vara här hela semestern! SUPER MYYYS! Har saknat de små prinskorvarna! Hoppas på fint väder så vi kan gå ut på landet och köra en photoshoot med dem. 
(null)

Måste också påpeka det underbara vädret idag! Skriver detta inlägg på balkongen och mår som en kung. Kan det bara ta och bli sommar nu? Är det för mycket att begära? Nu ska jag läsa lite tidningar och invänta middag. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s