Dagar som dessa

bild på en kille som promenerar i hågadalen av sebastian thorell
bild på två chihuahuor som tittar på hästar i hågadalen av sebastian thorell

bild på en röd lada i hågadalen av sebastian thorell

bild på två chihuahuor vid ån i hågadalen av sebastian thorellbild på en stig i hågadalen av sebastian thorellbild på ett utomhus bord med högtalare piggelindrinkar och kort av sebastian thorellbild på en brun chihuahua som lipar av sebastian thorellbild på en kille med en drink i handen som sitter ute av sebastian thorellbild på en kille som dricker en drink ute av sebastian thorellbild på en tallrik med grillade kyckling och grönsaksspett och tzatsiki av sebastian thorell
Gårdagen var en perfekt semesterdag. Luften var varm och blåste knappt. Dagen började som varje dag den här veckan: vakna utan alarm, ut och gå med hundarna, njuta av två koppar kaffe och en sen frukost. Tänk om livet kunde vara så varje dag. Då skulle jag må.
Vid 12/13-tiden så blev det långpromenad ut i Hågadalen. Hundarna fick titta och skälla på hästarna som inte brydde sig ett skvatt eftersom Bamse och Molle är lika små som deras hovar. Tillslut blev hundarna trötta och vi begav oss hemåt. Var fortfarande varmt och skönt ute så vi satte oss ute i trädgården med en piggelindrink, härlig musik och spelade lite kort. Livet ☀️ 
Vi avslutade dagen på bästa sätt, gjorde årets första grillning. Grillspett fick det bli. Alltså vad jag åt. Det på bilden är inget. Åt 3x så mycket och låg sedan resten av kvällen i matkoma och spelade Zelda på Switchen. Nu ska jag börja förbereda för att laga middag. Hoppas ni har en härlig vecka. 
Puss!

En reaktion till “Dagar som dessa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s