Måndag V.19

Måndag igen efter ännu en helg. Den här helgen började redan i torsdags och valborg. Som ni ser i inlägget innan var det en kanon-valborg!  
Fredag till söndag har det inte gjorts ett skvatt. Eller jo har småstädat lägenheten men utöver det har jag och Thom fastnat för ett spel, Europa Universalis 4. Som handlar om att man ska välja vilket land i världen som man vill i år 1444 och sedan få landet att överleva. Bli rikt och/eller kriga och ta över världen. Väldigt komplicerat, väldigt kul. 
Sen blev det måndag igen och jag sitter här och saknar Bamse och Molle som åkte hem till mamma igen i tisdags.  Tänk vad två små hundar som är mindre än katter kan ta så mycket plats och få lägenheten att kännas otroligt tom. 
 
(null)

Aprilväder är det också. Även fast vi gått in i maj. Ena stunden är det soligt och faktiskt rätt varmt, sen är det regnigt och blött. Lite åska har det bjudits på också. Mysigt! Älskar åska, vill bara tända massa ljus, spela kort ute och lyssna på ovädret. Vår trädgård har inte klagat på allt regn, så grönt och fint nu. Men nu räcker det tycker jag. Mer fint väder åt folket! 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, känner att det här veckan kommer rulla på och gå lika fort som alla andra veckor gör just nu. 
Puss hej leverpastej. 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s