Tisdag: veckans värsta dag

Tisdagar är inte min dag. De flesta säger att de hatar måndagar, men för mig så är det lättast att gå upp på måndagar (utöver helger dah) och dagen brukar gå rätt så fort. Tisdagar där emot har har jag jättesvårt att ta mig ur sängen på morgonen
och dagen går ALLTID så otroligt långsamt. Det samma gäller såklart den här tisdagen och jag är mer zombie än människa.
Fast något som gjorde dagen 100% bättre är att det blev en släng av vår. Så efter jobbet, trött och smått grinig som jag va, satte jag och Thom oss ute i trädgården och njöt av en öl i solen och så var allt bra igen. Längtar så mycket
till sommaren då varje dag kan bli bättre genom att bara sätta sig i solen. 
(null)

Efter två dagars regn och en dag med strålande sol så mår trädgården kanon! Allt blommar för fullt! Tulpanerna har slagit ut, påskliljorna hänger fortfarande med och gräset växer som satan och behöver klippas. Så mycket som behöver fixas i trädgården
men behövs fler varma dagar så man har lust att vara ute hela dagarna! Och ja ljusslingan från vintern hänger kvar runt trädet. Ska ta bort. Lovar. 
(null)

Måste också bara påpeka hur ljust det är ute om kvällarna! Bilden är tagen halv tio och man kan tro att det är dag! Så härligt. Länge leve sommaren! Och ja ljuslinga på balkongen också. Men den är där för att stanna så de så.

Nu ska jag fortsätta att vara trött och halvt död och kolla på serier tills det är socialt okej att krypa ner i sängen. 
Hejsvejs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s