Helgen: Underbart paviljonghäng

Hejhejhej!
Kan vi först ta och reflektera över att det redan har gått och blivit juni?! Tiden går alldeles för fort. I den här takten kommer sommaren vara över snart! Januari varade i hundra år, april & maj försvann i en blinkning och nu är det en sommarmånad redan! Vädret håller med om det för idag är det bli 28 grader!! GALET! Och man måste jobba.. de här första riktigt varma dagarna borde vara en helgdag i Sverige.
Men nog om det, nu kollar vi in vad jag hade för mig i helgen. Fredag hände inte så mycket, var trött, åt mat, kollade på Taskmasters (brittiska versionen av Bäst i Test), försökte vara uppe så länge som möjligt för att orka med dagen efter.
Lördagen började med att städa och förbereda en jäkla massa för vi hade bjudit över ett gäng kompisar för en grillkväll och häng i paveljongen. Lovely!
Det här härliga gänget rullade in vid tre-tiden för drinkar och lite kortspel. Blev pangväder, inte lika varmt som idag dock men perfekt sitta ute väder!
 
Fina Mazarin var också med! Men hon tyckte vi var tråkiga då vi inte ville leka lika mycket som hon..
 
Eftersom vi var tvugna att invänta två personer innan vi kunde äta passade vi på att spela drinkspel för att stilla våran hunger med alkohol.
 
Vid sju-tiden var det FINALLY time 4 käk. Och oj vad mycket mat det blev! Alla fick ta med saker att grilla så stod vi för tillbehör bestående av hemmagjord potatissallad, en pasta med mozzarella och tomater, pommes, sallad och massa såser.
Efter det blev vi alla utslagna, härligt att alla verkade bli mätta och belåtna!
 
Sedan blev det kaffe på maten och lite hotshots!
 
Andra drack Tequila också…
 
Sedan blev det kväll och paviljongen blev så mysig i mörkret! Invigde infravärmen som värmde på bra så vi slapp frysa. Behöver fler såna här kvällar i mitt liv. Grillat, massa drinkar och underbara människor som får en att skratta in i natten. 
Söndagen blev en städ och chilldag. 
Alla fina bilder och bilder där jag är med på får Jossan all ära för!
I skrivande stund sitter jag och svettas och spelar lite kort i den här värmen. Avnjuter en öl innan det är dags för middag. Ha en kanondag och glöm inte bort att dricka mycket i den här värmen! Inte enbart alkohol. Varannan vatten. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s