Sommar, polkagrisblommor, skadad och ett sexistiskt spel

Kan ni förstå att sommaren äntligen är här? Har inte velat skriva det för att jinxa, men nu är den faktiskt på riktigt här. Det är nästan 20 grader varje dag och över tio grader på nätterna! Fantastiskt! Utöver igår då det var regn och rusk och ”endast” 15 grader. 
Kan det för bli så här för evigt nu? Allt är så mycket bättre på sommaren. Värmen, att det är ljust dygnet runt, alla är helt plötsligt så snygga, mina växter växer, det är okej att dricka öl på daglig basis och man äter glass till och från. Livet är helt enkelt underbart på sommaren! 

Nu har äntligen de andra blommorna vi planterade i höstas slagit ut! Se vad coola de är! På sista bilden ligger solen direkt på en av dem som är mer rosa och den ser ut som något smarrigt godis!

Idag är det söndag och här betyder det städdag. Så idag har det städats, fixats i trädgården, växterna har fått vatten och jag ska efter det här sätta mig och skriva i min bok.

Helgen har varit supertrevlig. Fredagen träffade jag min fina vän Elin och vi drack öl hela dagen/kvällen och åt god mat. Sen att jag gjorde världens vurpa på vägen hem och halvt slog ihjäl mig var ett minus. Så nu är jag smått handikappad. Haha. Haltar och har ont i hela kroppen.. Men inte så farligt. Mår bättre idag men haltar fortfarande! Klumpidums priset går till mig!
Lördagen haltade vi hem till min bror och hans sambo som bjöd till med en massa god mat! Friterade räkor, grillat rådjur och en underbar efträttssmoothie.
 
Sen att man får mysa med världens finaste katter är också ett stort plus!❤️

Sedan prövade vi på att spela ett gammalt sexistiskt spel som hette ombytta roller. Man ska tänka från sin partners perspektiv och är inte gjort för mig och Thom utan mer straighta par. Men gick bra ändå. Alla frågor om mannen är att de är lata och inte bryr sig om något förutom de själva och kvinnorna är förföriska och gnälliga.. japp precis så det är.. så ja, rekommenderar väl inte spelet! Men några skratt blev det, för att det var så dåligt att det nästan blev kul!

Sen blev det natt och vi rullade hemåt. 
Det var det, sorry för fortsatt dålig uppdatering här på bloggen. Lovar ska bättra mig! Puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s