V.24: Ont, Trappa ner rökning och min bok

Jag är så trött på att ha ont. Känner mig som en gammal gubbe när jag varje gång jag ska röra på mig stönar och stånkar.. Men det börjar bli bättre så snart är det förhoppningsvis bra. 
En positiv grej förresten! Jag har äntligen hittat en grej som äntligen gör att jag kan trappa ner på rökningen! Har börjat med nikotinpåsar, som snus men utan tobak och bara nikotin. Fick idén av Ronja som snusar sådana. Goda och stillar rökbegäret! Kanon ju! Tänk att få vara rökfri.. älskar att röka men vill ju såklart inte röka. Men är ju så svårt att sluta! Så kids, don’t start smoking!!! För en vacker dag kommer du som alla andra vilja sluta men inser att du är i ett beroende och helt enkelt inte kan sluta.
 
Annars rullar den här veckan på, går och längtar och trängtar efter semester. Men bara två och en halv vecka kvar! Sen vädret igår var ju bara för kalas! Fick bli en drink, lite musik, chilinötter och kortspel när jag kom hem. 
Så vill jag ha varje dag tack!
 
Den här lilla larven ville också vara med. Det fick den inte.
 
Har blivit väldigt besatt av att skriva på min bok, för er som undrar vad den handlar om kan jag säga att den utspelar sig i ett alternativt 1500 – 1600-tal när det var mycket häxbränningar. Ska finnas flera huvudkaraktärer men den boken fokuserar på nu är en pojke (Simen) som kommer visa sig vara en häxa och det bådar ju inte gott. 
Skriver på boken så fort jag får chansen. Typ varje rast på jobbet. När jag kommer hem är jag dock väldigt trött och känner mig sällan kreativ. Men nu har jag ett mål. Innan årets slut ska jag skrivit klart det första utkastet för boken! I den här takten kommer jag inte klara det så måste step up my game.
Ha en fin vecka och njut av värmen!
Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s