Ligger här och svettas.

Just nu ligger jag på balkongen helt utslagen av värmen. Suget efter att sitta på en härlig uteservering med en öl, frozen daiquiri eller svalkande glas vit. Det är ju trots allt Lill-lördag. 
Gårdagen tog jag årets första dopp. Så i år har jag badat 100% mer än förra året. 
Var med min bror, Helena och en kompis till Helena. De hade med sig melon, jordgubbar och härlig musik. Kan det bli mer somrigt? 
Vi var i Fjällnorabadet strax utanför Uppsala. 

Vattnet var faktiskt riktigt uppfriskande. Ja använder ordet uppfriskande för att först var det lite kallt måste jag erkänna. Men tog mig i kragen och kastade mig i utan att tänka. Helt rätt för efter det så var vattnet väldigt behagligt. Hade inte klagat på att ta ett svalkande dopp idag. 
Är dränkt i svett, även fast jag ligger här i suggan. 
När man inte bör åka utomlands så kommer utomlands till oss istället. 

Klagar verkligen inte på värmen! Men längtar tills semestern. Bara två ynka fjuttiga dagar kvar. Sen ska jag njuta till 1000 % i tre veckor. Ska bli härligt. Är planerat med fester och andra roligheter. Ska även ta tag i att skriva en massa kapitel i boken. 
Nu ska jag ladda telefonen lite innan jag och en kompis ska ta och svalka oss med något gott. Tills vidare. Puss hej. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s