Nu är det semester!!

Idag var det alltså sista jobbdagen innan man tar fram skumpan och skålar in semestern. Inte hunnit till skumpan än men det kommer. Nu ljög jag. Blir öl såklart.

Känns sorgligt att de är de sista varma dagarna nu. Är van att sitta här och äta glass och gömma mig för solen. Måndag kommer bjuda på regn och tio grader svalare. Men skönt ska det bli. Trädgården behöver vatten och jag har ändå köpt The Last of Us 2 så stannar gärna inne och spelar lite. Men sen får gärna värmen komma tillbaka så jag kan sola och bada  

 

 
Igår var man lite små bakis på jobbet. Att jag aldrig lär mig.. jag ska hålla mig till öl. Vin, drinkar och skumpa blir jag något fruktansvärt full på. Men vi hade så trevligt. Mötte upp Ronja på stan och delade på en flaska vitt. Efter ett tag kom Estelle och gjorde oss sällskap och några timmar senare kom även Jossan. 
Några timmar senare och allsång i bilen och en något fullare Sebbe var man äntligen hemma och fick någon timma sömn innan det var dags att jobba. Note to self: drick inget jävla vin. 

Men nu ska jag bryta den reglen och dricka lite sangria. Det är ju trots allt semester. 
Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s