Vad jag gjort under semester: del 1

För tre veckor sen startade min semester. Var så glad att slippa gå upp tidigt på måndagen och bestämde mig för att äta lunch och dricka drinkar med Jossan, Sara och Thea. 
 
Man vet att man har semester när man äter lyxräksmörgås och dricker smarriga drinkar klockan 12 en måndag. 
Där satt vi och hade det trevligt någon timma i solen innan vi bestämde oss för att åka hem till Jossan för att ha lite balkonghäng i värmen. 
 
Jossan bjöd på en av de godaste pastasalladerna jag ätit. Allt hon lagar blir så ruskigt gott och har bett om att hon ska skriva en massa recept till mig. 
Sedan kom några fler över och vi satt i kvällssolen och hade det underbart. Shrek-ballongen är ju det bästa Uppsala har.
 
Nästkommande dag så bjöd Thea över oss på drinkar och skräckspel. Så först drack vi frozen daiquris och åt sushi innan vi satte oss i soffan och spelade Until Dawn. Som jag var tvungen att styra eftersom de andra hade spelat det redan. Jag gillar att bli rädd så det är inga problem för mig. Jobbiga är när man är den enda som blir rädd eftersom de andra vet vad som kommer hända.. 
 
Men det var de två första dagarna från min semester. Kommer inte skriva om varje dag. Bara när jag faktiskt gjort saker. Har ju passat på att slappa och inte göra ett skit under semestern också. 
Puss hej!

En reaktion till “Vad jag gjort under semester: del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s