Vad jag gjort under semestern: del 2

Hejhej!
Idag är det måndag och andra veckan efter semestern. Har haft en trevlig helg och druckit vin på klippor med utsikt.
Har noll koll på någonting märker jag, för jag trodde det här inlägget redan var uppe. Haft fullt upp i helgen så inte varit inne och kollat bloggen så upptäckte det idag!
Ber om ursäkt då jag lovat mer inlägg. Men nästa del vad jag gjort under semestern kommer här. 
 
Första helgen på semestern, då var det dags för fest!
Börjar med att vara intryckt i en bil tillsammans med Estelle som säger att det är 50/50 att hon kommer spy. Som tur var blev det inte så. 
Väl framme där vi skulle befinna oss klockan 13 stod resten av gänget där. Vi måste varit runt 30 pers. 
Anlednigen varför, var för att Antonio fyllt 25 och trodde han skulle åka på spa men istället möts han av ett stort gäng kompisar som är redo för fest! Hoppas han tyckte det var bra, för själv hade jag nästan blivit besviken om jag inte fick åka på mitt utlovade spa. Haha. 

Festen var nu i rullning. Jag och Estelle mådde skit för hon var bakis och jag var dödstrött.. Men efter några cider var även vi igång. Fredrik blev full inom en timme och nakenbadade. Ingen annan följde hans exempel. Så vi andra tittade enbart på. 

Nutellashots! Har ni aldrig druckit nutellashotts? Gör det. Super gott. Bara blanda ihop nutella och vodka. 
 
Kasta ring, spela kubb (och vinna!), äta grillat och springa runt och socialesera med detta supergäng. Var en riktigt lyckad suprise fest måste jag säga. Fint väder, skön musik, bra promille i blodet och stämningen var på topp.

Nu ska jag keep on working. Ha en underbar veckan nu. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s