It doesn’t matter what we want. When we have it, we want something else.

Dagens humör: Trött men ändå glad. Fast mest trött. 

Dagens dryck: Kaffe, kaffe och åter kaffe. 

Dagens mat: Till lunch blir korv med bröd. Mumma. 

Dagens bästa: Att sommarvärmen kommer tillbaka till helgen!! Vill sitta på en uteservering eller ha picknick. Man måste ju passa på att njuta. Vem vet om det är sista värmen?? Nej. Det får det inte vara. Sorglig tanke. Inte mentalt redo för höst, kyla och mörker. USCH!

Dagens sämsta: Känner mig hyfsat positiv idag så lämnar frågan osagd. 

Dagens serie: Modern Family! Väntar så länge på den här säsongen och äntligen finns den på Netflix. Också tagit tag i senaste säsongen av American Horror Story. Bästa säsongen då den överlappar med två av mina favorit säsonger!!
 
Dagens fundering: Varför jag drömmer så otroligt mycket. Igår var jag med i en allvarlig bilolycka. Men var sen till något så blev väldigt glad när det stod en Voi precis där så jag kunde ta mig vidare. Blodig o allt. Prioteringar! Inatt var första gången den här veckan jag inte drömde en massa. Skönt. 
Dagens att göra: Ta tag i lite städning hemma. Men kommer väl bara slänga mig i soffan och skjuta upp det som jag gjort varje dag den här veckan. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s