Treat yourself like the queen you are.

Fredag och äntligen helg! 
Planer för helgen är att ha en massa mys, äta tonvis med kräftor, träffa släktingar och pussa på mina små (hund) bebisar. Vad mer kan man begära. En kanon helg med andra ord. 

Gårdagen var mycket trevlig. Efter jobbet cyklade jag hem, duschade, drog på mig en skjorta och tog mig ner på stan. Mötte min pappa, Giggi, min bror och hans sambo. Pappa ville bjuda på middag och vem tackar nej till det? Lite lyx i vardagen är alltid välkommet. 

Vi gick till en restaurang jag inte varit på innan, Tjuren. Mycket bra resturang. Allt var 100%!!! Så gott! 
 
Började med en liten fläderdrink. Så god och så somrig. Älskar fläder. 
 
Men ser ni hur gott?? Oxflié, potatisgratäng och stekt sparris. Allt var så sinnes gott. Bor ni eller befinner er i Uppsala så ta ett besök till Tjuren. Ni kommer inte bli besvikna. 
Efter två flaskor av det godaste rödtjutet jag druckit var det tack och godnatt. Hade ju varit trevligt med en flaska till, men behöver min skönhetssömn. Behövde ju jobba idag. Men nu är det helg! Ha en underbar helg och passa på att njuta av sommaren, det här kanske är sista sommarvärmen vi får.. förlåt. Var inte menigen att deppa till slutet här. Puss!

En reaktion till “Treat yourself like the queen you are.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s