Tapas & bio

Så dålig på uppdatering. Jag vet. Sorry för det. Ska skärpa till mig. Lovar!
Inte så att jag inte har något att skriva om, men är i en period då det är svårt att sätta sig ner, fixa bilder, skriva texter, stress och press!
 
Men nog klagat, vad har jag hittat på sen sist?
Inte så mycket faktiskt, har mest jobbat och så. Men förra helgen var en pang helg! Började med gooood tapas, sangria, vin och frozen mango daiquiri (sommaren är ju inte helt över).
 
Lördagen var en lugn. Drog till MoS för skulle gå på bio, den här gången blev det Tenet. För att lyxa till det så blev det VIP bio, jo jag tackar. VIP kännsla var det. För er som inte varit där så istället för att gå in på en vanlig bio där det är popcorn, godis och läsk överallt så kommer man in på en tjusig bar medans man väntar. Helt min stil med andra ord. Fick bli ett glas champange och en ost/chark bricka innan filmen.
Mycket bra film! Blev orolig för att filmen skulle vara 2.30 timmar lång, men filmen var så bra så tiden bara flög iväg. Det är en sån här film som jag skulle vilja se på en gång till bara för att förstå hur allt fungerade. 9/10 får den i betyg.
 
Nu ska jag fortsätta denna fredag med lite jobb innan jag startar den här fredagen med att cykla hem och fräscha till mig för att sedan, träffa Jossan för chillkväll med middag och vin! Det behöver jag.
Puss hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s