Helgen: Mysmiddag & Svensexa

Vilken helg det har varit! Inte fått så många timmars sömn men när man gjort så många roligheter som i helgen så ska man inte klaga på för lite sömn. 
Helgen började med att åka hem efter jobbet, fräscha upp sig och åka till Jossan, som bjöd en över på middag och drinkar. 
Hon sa ”Kom 19!” Sagt o gjort tror jag att jag kom prick klockan 19. Jag är inget fint folk jag inte..
 
Fick mig en liten drink på Aperol och Redbull. Alltså vad god!! Inget fan av Aperol men den här kommer jag gärna ta fler gånger. 

Svamprisotto med parmesan. Jossan ska alltid skämma bort en! 
Fredrik och Sara kom över också, det blev vin och en massa skit snack i soffan. En riktigt mysig fredag. Tyvärr kunde jag inte bli långvarig, för jag hade alarm på 6.30 nästkommande morgon. För då var det dags för svensexa!

Tyvärr har jag inte så många bilder för jag filmade mest. Men vilken dag! Vi klädde min bror fult, körde escape room med saw tema (som vi klarade på 38 min), gick runt och gjorde svensexiga saker på stan, tog in på hotell och fick egen buffé, gick på spa, åt goooooo middag och till sist brände vi närmare 15000:- på shotluckan innan vi blev utkastade pga för fulla. Riktigt lyckad dag och min bror låg bakis heeeeela söndagen, medans man själv måde alldeles finimang faktiskt. 

Söndagen tillängades en massa mys och Libanesisk tapas. Mmmmm.. så gott! Råkade även tappa allt mitt hår.. hehe!
 
Ha en fin vecka nu. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s