Den näst sista tisdagen i september

Nej men hej!
Var det bara jag som tyckte det var en deprimerande rubrik? Men tyvärr är det så, snart är det oktober och vi rullar in i höstens hjärta, för idag är det höstdagjämning. Gillar verkligen inte tisdagar heller. Är alltid så trött och seg. Långt till helg och att det börjar bli kallt och mörkt gör inte saken bättre.
 
Eftersom jag inte fick mycket sömn förra helgen fick jag ta igen det den här helgen. Precis vad den här lilla pojken behövde. Var en myshelg med girls night, vilket innebar ansiktsmask, bubbel och kolla på disney+. Har lagt in en hel del på min watchlist! Ska plöja igenom allt, för allt är så bra! Tänk om det här hade funnits när man själv var liten. Faaaast kanske lika bra, hade aldrig lämnat hemmet då.

Jag har även gått och blivit lite analog. Jag är en sådan som försöker komma ihåg allt i huvudet och kollar aldrig i kalendern i mobilen. Så tips från en blogg jag följer så köpte jag en kalender så jag ska börja skriva mer precis allt så jag slipper ha allt i huvudet. Så här ska det börja planeras och så vidare så att jag alltid har koll på läget! Hoppas jag lyckas följa det bara HE!
 
Nu ska jag kicka igång den här dagens jobb. Taco hej, puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s