Musikonsdag

Onsdag, hälften av veckan gjord, även kallad lillördag om man vill vara så positiv. Blir inget vin men kanske en kaffe på stan innan jag beger mig hemåt och bänkar mig framför tv:n.
Men jag tänkte inte prata om det utan tänkte att det var ooootroligt längesen jag publicerade något om musik. Så nu börjar jag med musikonsdag, där jag delar med mig av musik jag lyssnar på just nu. Häng på och dela gärna själva vad ni lyssnar på för musik. Gillar allt mellan himmel och jord som ni kommer att upptäcka.
 
 
Här finner ni även min spotifylista tjugo-talet, där jag slänger in alla låtar som jag lyssnar på nu detta årtionde.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s