Förfredag: Ny Iphone och mobilbilder

Idag är en bra dag! I tisdags presenterades de nya Iphones. Som jag längtat!! Nej jag är inte en sån som köper den nyaste telefonen så fort den släpps, men har gått och väntat i ett halv år nu. För att min mobil är paj, Siri fungerar inte, skärmen är spräckt och jag hör folk väldigt dåligt när jag pratar i telefonen. Hade kunnat köpa en ny eller lagat den, meeen när nästa iPhone ändå var runt hörnet så kan man ju genomlida det för att få den nyaste. #ilandsproblem

Som vanligt var det inte det jag ville prata om, tänkte så här på torsdagen dela med mig av lite mobilbilder som inte fått komma ut i rampljuset. 

 
När man inte har så mycket alkohol hemma men är sugen på en drink, då tager man vad man haver. Lite vodka, någon likör och Loka. Dekorerat med en snopp drinkpinne. Smaskens. 

En meme jag la ut på min Instagram Sebbethorell.
 
 
Hur sjukt är det inte att efter en riktigt jobbig dag på jobbet så hade jag gått över 32.000 steg?! Jag brukar inte ens gå hälften av det. På helger knappt en tiondel.
 
En dag hade jag och en kompis tråkigt så vi körde runt lite, hamnade bland annat på dollarstore, ville köpa en massa saker meeen slutade med att den lilla godisråttan inom mig tog över och detta var det jag kom hem med. Kan säga att det var ca 3 veckor sen och allt är nästan helt slut. Mums.
 
Kommer inte ihåg om jag lagt ut det här eller inte. Men värt att dra upp igen. Min pappa har en del gamla grejer som ligger och skräpar på jobbet, som alltid är roligt att gå igenom. Hittade en jädrans massa LP skivor! Eftersom jag fick en LP-spelare i födelsdagspresent av Thom så självklart snodde jag med mig dem hem. Så mycket kanon skivor! Allt från Abba till alla skivor av Magnus Uggla. Har inte hunnit gå igenom allt än. Sparar det till en seg regnig dag.
 
Nu ska jag fortsätta jobba för att sedan åka hem, byta om och åka ner till stan för middag och bubbel med Jossan!
 
Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s