Förfredag

Hej på dig. 
Ännu en regnig dag sveper förbi. Varför måste det regna hela jävla tiden?? Kan man inte ha lite flyt att det regnar på natten när man ska sova och så är det klart och fint väder när man går upp. Finns inget värre än att cykla i spöregn. Man får regn i ögonen, man blir blöt ända in till kalsongerna och man blir skitig. No fun. 
Så kan ingen bara ge mig några miljoner så man kan fly landet och chilla på en strand några månader? Är det för mycket att begära? 

Den här veckan har min sömn varit liksom förra veckan, katastrofal. Är så trött på att vara trött och mosig i huvudet. Ser så mycket fram emot imorgon, ska bara ligga och mysa i soffan, kanske poppa en skumpa och äta lite ost och kex. Ta en bad är något som också står på listan.. mmm precis vad jag behöver!! 
Helgens planer är annars stor shopping på Ikea. ÄNTLIGEN! Har velat åka dit i veckor eftersom jag sakna vissa möbler, men svårt när man varken har körkort eller bil. Tjatat på kompisar men de är så envisa och bakis hela tiden. Skämt å sido. Så min bror och hans fru ska dit så då passar jag på att ta lite snålskjuts. Blir även middag hos dem senare på kvällen, MYS!
Annars ser jag fram emot en lugn och skön helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s