Musikonsdag/podd: part 4

I skrivande stund så sitter jag på tåget mot Göteborg, ska vara där tills på lördag. En liten mini semester så här i tiderna då man inte bör ut och resa. Ska göra lite saker jag inte kan säga här. Men det ska bli roligt och skönt att komma iväg!
 
Men åter till vad onsdagarnas inlägg ska handla om, musik. Vilket är passande då vad gör man inte på tåget för att fördriva tiden? Jo man lyssnar på musik eller podd. Eller kanske till och med ljudbok. Tänker blanda in lite allt sånt möjligt under den här kategorin tills jag kommer på ett bättre namn än musikonsdag. Kom gärna med förslag!
Idag har jag inte så mycket musik att bjuda på. Mest för att jag helt ärligt inte letat efter någon ny musik. Så tänkte bjuda på två tips på poddar som om ni vill ha lite humor i vardagen bara mååååste lyssna på. 
Men först några låtar jag har att bjuda på:
Veckan guilty pleasure:
De två humorpoddarna jag lyssnar på är Först och främst Anders och Måns podd Så funkar det. En podd där de tar upp oftast konstiga och roliga lyssnar frågor som de försöker ge ett svar på. Underbar podd och de är så fruktansvärt roliga. Man skrattar varje gång. Tyvärr släpps avnitten varannan vecka, men för er som inte har lyssnat på den. förut så har ni 89 underbara avsnitt att ta er igenom!
 
Den andra podden är med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. Den här podden är mer en samtalspodd mellan två kompisar. De gör det så sjukt bra, man vill vara kompisar med dem för man skulle bli så smal!! Skrattar så det gör ont i magen varje gång. Så istället för att gå ut och springa så in och lyssna på den här podden så får ni snart magrutor.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s