November genom åren

Fredag! Det ska firas! Nu har jag tagit helg och ska bli så skönt. Denna trista vecka har jag skaffat noll blogg content, så här tittar vi igenom november från tidigare år! Häng på.
 
2014
Tjugiofjorton var ett år där jag tröttnade på mitt utseende och ville göra något crazy. Så gick och blev blond. Var inte blond så länge så hann aldrig bli van. Gick mest och oroade mig vad andra skulle tycka. Tråkigt. Ska prova igen nu när jag som person skiter i vad andra tycker. 
Det var också ett år då jag var på besök hos mamma och lilla Mira födde massa gulliga valpar när jag var där. Så kul! Samt så var jag bosatt i Visby. 

2015
Hände tydligen inte så mycket denna november. Tog ett av mina fortfarande favorit kort. 
Skar sönder min hand och hittade tydligen en hatt. Ska man kanske bli en hatt snubbe. 
 
2016
En herrans massa snö denna november i Visby. Tog många mysiga naps med hundarna. Jul granen åkte upp tidigt. Men det bästa var att jag åkte tillbaka till älskade Amsterdam med mitt ex och Felicia. 

2017

Året då jag hittade en ful gamal keps! Please don’t påpeka mitt äckliga håååår! 
Bodde numera i Södertälje, snön kom tidigt och jag satt varje kväll och byggde hus i The Sims. Ett litet besök på Nationalmus blev det för att liva upp en trist november dag. 
2018
Hände tydligen inte mycket denna november.. Det roligaste som hände var att jag var och såg på Jungle. Så bra. Musik, tips till er! 

2019
Detta november hände det mycket. Antagligen kompensation för året innan. Blev väldigt mycket seconhand shopping. Det pysslades, bland annat en girlang. Använde ansiktsmasker 24/7, borde fortsätta. För min hy behööööver det! 
Samt roliga fester, som 80-tals fest. 

Nu ska jag ta helg och inte göra ett piss! Latis helg!

Kram
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s