Musikonsdag: part 5

Hallihallå!
Det är liiiite slött på bloggen just nu, men det är för att jag är på väg att byta bloggplattform. Inget emot blogg.se, bara det att jag känner att det är lite buggigt och vill ha mer min egen sida så jag kan göra precis så som jag vill!
 
Men idag är det onsdag och dags för ännu ett musik inlägg. Eftersom Spotify släppt ”Ditt år 2020” så anpassar jag inlägget efter det. 

20-talets första år var ett pop år tydligen. Kan nog stämma mycket väl. Har aldrig varit världens största fan av svensk musik, men det har faktiskts producerats en hel del bra svensk musik i år.

 
Lady Gaga släppte sitt nya album i år, självfallet är det näst intill det ända jag lyssnat på. Alla låtar är så bra.
Screwup 2019 är den ända riktigt party party partylåt som fått mig att tagga till i år. Synd att man aldrig fick chansen att höra den på dansgolvet..
 
Oj då. Detta år var inte ett musik år för mig, för jag har lyssnat på en jäkla massa poddar. Vi kollar vilka det var!
 
Toppen ligger såklar den underbara podden Ursäkta. Stark tvåa kom podden Så Funkar Det. Trea kom tydligen Sommar & Vinter i P1. Kan inte minnas att jag lyssnade på så många i år, 90% var personer jag inte kände ”wow” för. Sen tydligen på fjärde plats En mörk historia, en podd jag faktiskt inte kan minnas att jag lyssnat på, meeen trovärdigt ändå då det är helt min stil.
 
Sen är det jag som tydligen är en trendsättare! Vill ni hitta all bra musik innan alla andra, in och följ min fin fina lista.
 
Stark ändå av Gaga och Eminem, de har varit på toppen de senaste 3-4 åren. Men helt ärligt nu. Kan komma på så många fler artister jag lyssnat på än Icona Pop, Anne-Marie och Seeb.. Tycker INTE det stämmde. Men I övrigt så stämmer den väldigt bra! 
Hur såg era ut?
 
 
 Musikonsdag part:3 är tydligen borta?!

En reaktion till “Musikonsdag: part 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s