Trevliga människor ihoptryckta i en koja

Fest / Permalink / 0
I lördags blev det bubbel Fredriks nya koja. Superroligt, jättemys och jag mådde som en icakasse dagen efter och har nu insett att jag inte bör dricka champagne. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)En kväll av beerpong, Draw It, kortspel, masssa skratt och minst lika mycket alkohol. En helt lyckad kväll med andra ord! Vet inte vad som kom över mig men oj vad jag vart på lyset. Haha kommer aldrig dricka igen (most likely a lie). Man har aldrig tråkigt i ett sällskap som detta. 
Nu är det bara ynka två arbetsdagar kvar sen kommer en efterlängtad semester!! Inte mycket planerat, längtar att bli extremt utvilad och ta dagarna lite som de behagar. Ska fixa och dona i trädgården och kanske köra en rejäl vårstädning. Och så kommer Bamse och Molle hem till oss på onsdag och ska vara här hela semestern! SUPER MYYYS! Har saknat de små prinskorvarna! Hoppas på fint väder så vi kan gå ut på landet och köra en photoshoot med dem. 
(null)
Måste också påpeka det underbara vädret idag! Skriver detta inlägg på balkongen och mår som en kung. Kan det bara ta och bli sommar nu? Är det för mycket att begära? Nu ska jag läsa lite tidningar och invänta middag. Puss!

Till top