Sommar, sol och regn

Vardag / Regn, cykla, midsommar, sommar / Permalink / 0
Nu när det är sommar känns det så lyxigt att cykla. Det är varmt, skönt och blåser varma sommarvindar som doftar nyklippt gräs och blommor. 
Fast i tisdags. Fyfan. Värsta. Cykelturen. Ever!! Japp två utropstecken. 
Vet inte hur det var i resten av Svealand men här i Uppsala regnade det ganska duktigt. Vid ett tillfälle skulle jag vilja jämföra med monsunregn i Thailand. Inte nog med det! Såklart ska en bil jävel köra i en gigantisk vattenpöl och kasta en syndaflod över mig. Inte så kul. Okej lite kul. Men inte där och då. 
Igår var inte bättre, regnade då också såklart och på vägen hem! Tror ni jag kom ihåg min regnrock någon av gångerna???? NEJ! För jag har tydligen gått och blivit senil och glömt bort att jag ens äger en.. 
 
Var såååå blöt och fick jobba i blöta kläder..
Nu ska jag inte klaga mer. 
Okej bara lite till. Nu på morgonen har vi tömt en container med varor på jobbet. Slitsamt. Men ska väl vara glad att det inte regnade och att solen skiner. 

Idag är det torsdag, vilket betyder att imorgon är det midsommar  Hoppas ni ska hitta på en massa roligheter. Själv är jag ute på landet hos min pappa där hela (nästan) familjen kommer vara samlad. Är väldigt trevligt. Midsommar på landet är ju det bästa. Grilla, sola, dricka öl (kanske en liten snaps), spela massa roliga spel och ha hundmys! Är skönt att komma iväg och vara omringad av nära och kära. 
Vad som händer resten av helgen återstår att se.

Till top