Jag lever och det är söndag

Vardag / Permalink / 0
Söndag och äntligen inne i mars månad! Nu kommer det bara ljusare och ljusare månader framöver. Har inte skrivit på ett tag och vi kan väl säga så här att jag har haft lite annat för mig så bloggen har ramlat lite skymundan. Men jag har inte glömt bort den jag lovar!
I fredags lyste solen och jag njöt! Satt ute på jobbet för första gången och gjorde en riktig kärring-solning med en kopp kaffe i handen. Så härligt hur man känner att solen värmer.  (null)
Måste också klaga på denna yoghurt. "Skedar är för noobs ^^" skriver man bara inte som ett seriöst företag och oj vad avtänd jag blev när jag såg det. Kalla mig töntig men fyfan! Blir Yalla i framtiden. 
Nog om det och åter till helgen. Fredagskvällen blev iallafall lugn och jag slocknade tidigt. Lördagen drog vi oss länge och när man började tycka att "nej nu måste vi gå upp" förflyttade jag mig till soffan och drog med täcke och kuddar.  (null)
(null)
Sen tog vi tåget till Södertälje för middag med Thoms familj. Det bjöds på riktigt god thaimat, öl och Mello såklart. 
Dagen till ära ska vara en slappardag. Thom ska snart gå och laga min favorit-frukost (English breakfast) och utöver det nog bara ta hand om alla växter som äntligen börjat växa en massa efter vintern! Roligt! 
Ha en myssöndag!
Till top