En förändring i livet & cykla i snöstorm

Andra arbetsveckan på året 2021.
2021… känns så konstigt att skriva det! Men det är den första hela arbetsveckan, för mig iallafall. Förra veckan så var onsdag en röd dag. Kan inte vi införa 4 dagars vecka? Skulle vara sååååå skönt. Kan överleva med att få mindre betalt om det betyder att jag får vara utvilad och har mer tid för hobbys och ta hand om lägenheten. 

Så är det något nytt som har hänt i Sebastians liv det här året? Jo jag gjorde något som var så nära att vara totalt puckat.. jag skulle göra slingor i håret, men förlåt för outning men JOSSAN var inte bra på det Hahah! Vi fick oss ett gott skratt om att jag såg ut som insidan av en tigerkaka. Så Jossan sprang iväg och köpte en brun hårfärg och jag och Ronja tänkte ”äh nu har vi i det i hela håret, vad kan hända?”  
Vad som hände undrar ni? Jo jag blev nöjd! Går och tittar mig i spegeln hela tiden nu, lite ovan, men det växer på mig och jag gillar det!

 
Lite silverschampo i det här så kommer det nog bli kanon! Känner mig lite som en tysk läderbög just nu haha!
Men är fruktansvärt ovan. Går och kollar mig i spegeln näst intill hela tiden! Men tror jag kommer känna mig säkrare när jag är lite mer van.. Tur att det är corona och vinter. Kan jag gömma håret i mössan och jag träffar inga människor haha. 
 
Har också fått lite eld under stjärten. Måste skaffa körkort och bil.. att cykla i det här vädret som är just nu är ju rent av förjävligt! Trodde jag skulle dö av utmattning alternativt frostskada när jag försökte ta mig hem igår.. men men, jag överlevde och kommer fortsätta kriga. Utöver jobbet så är cyklingen den ända träningen jag får så lika bra att fortsätta. 
Be safe out there! Det är snorhalt!
 
Ha en grym dag nu. Puss på er!

2 reaktioner till “En förändring i livet & cykla i snöstorm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s