Trött jävel och en photoshoot

Måste börja ta tag i min sömn. Börjar känna mig mer död än levande. Vilket gör hela dagarna till ett rent helvete. Men då borde jag inte ha några problem att somna på kvällarna? FEL! Får energi på kvällen och ligger och vrider mig i sängen i timmar innan jag kan somna.. fyfan vad jag hatar det. 

Men men, trötta jag stoppade mig själv inte från att ha en fantastisk kväll i tisdags. 
Jossan kom över på lite vin och Sushi, delade många skratt och det bästa av allt, anledningen till varför hon kom över. Vi hade en photoshoot. Har velat ha det sååå länge. Hon är en otroligt grym fotograf och bilderna blev så jävla WOW! 
Temat var lite rockigt trash. 
Nu kommer jag sitta framför datorn på kvällarna och redigera massa oooootroliga bilder på mig själv. Naket och rockigt.  Fortsättning följer. Men ni kan få en liten sneak peak. 

Ska bli riktigt kul att se alla resultat efter lite Photoshopnin!
Kommer givet vist lägga ut bilderna här, men ni kommer att få se dem först på min Instagram – @sebbethorell
 
Idag är det torsdag. Känns otroligt skönt att veta att det är fredag imorgon. Helgen är efterlängtad och jag ska åka till Stockholm för att ha en mys helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s