Välkommen till mitt nya hem!

Välkommen till min nya hem, eller rättare sagt min nya blogg!
Ni hittade mig förr på blogg.se men kände att jag ville göra min blogg ”bättre” så valde att flytta över bloggen till WordPress. Bloggen är inte 100% klar i dagsläget så det kommer ske lite små ändringar och så under den närmsta tiden.
Ni gamla läsare behöver alltså inte tänka på ny webb adress eller så, sebbestil är fortfarande min domän och har bara pekat om den hit istället. Ser väldigt mycket fördelar och frihet att blogga här istället, finns så mycket mer saker att göra och att få det precis så man vill att det ska bli.

Det är varför det har varit så tyst på min blogg på senaste tiden, jag ville göra om den men visste inte till vad. Så nu har jag kommit till underfund vad jag vill ska hända på den här bloggen. Jag ska försöka skriva lite mer, som krönikor, debatter eller noveller. Lägga ner lite mer själ i texten så att det inte bara för er, men utan för mig också blir roligt att läsa. Gör det lite mer proffsigt så att säga. Men marionetten av inläggen kommer fortfarande vara som förr. Men förhoppningsvis bättre.

Till er nya som hittat min blogg vill jag berätta lite om mig själv. Jag heter Sebastian, är 25 år och är bosatt i min underbara hemstad Uppsala. Till vardags arbetar jag på familjeföretaget och på helger gillar jag att umgås med personer jag tycker om, dricka bubbel och spela spel. Bor i min dröm lägenhet tillsammans med mina tusen växter. Jag håller på att skriva 3 stycken böcker vilket är kaos, måste börja fokusera på en av dem. Är en sådan person som gillar att ha många bollar i luften, därför jag just nu läser 2 böcker, kollar på fem serier, ritar 4 olika tavlor och har 100 projekt på gång hemma. Måste ha det så för tröttnar snabbt på saker om jag gör det för mycket.

Så återigen. Välkomna till nya Sebbestil, hoppas ni får en trevlig läsning och var inte rädda för att höra av er i kommentarer eller på sociala medier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s