Serier just nu

Här kommer ett litet inlägg om serier som jag ser på just nu.

Lucifer

ÄLSKAR Lucifer. En rolig serie med lite spänning men massa roligheter och trams. Behöver jag förklara Lucifer verkligen? Jaja. Den handlar om Djävulen som har kommit upp till jorden för semester. Han hittar ett intresse med att hjälpa till Chloe lösa brott. Flummigt. En perfekt serie som man inte behöver vara helt inne i för att se men samtidigt så fastnar man så fort det blir lite spännande. Tråkigt att det är sista säsongen men lika bra att det tar slut innan det blir dåligt.

What/If Netflix

Skulle egentligen gå och lägga mig lite tidigare i förrgår pga trött som en jag vet inte vad. Men ramlade ju över den här serien. Ack vad bra. Här får vi följa Lisa och hennes man Sean som ställer sitt äktenskap på prov. En serie som ställer mycket frågor som man vill ha svaret på. Vi får se Renée Zellweger som gör en fantastisk roll som den rika mystiska elaka personen. Lögner och tillit är väl de två orden som sammanfattar serien. Otroligt spännande och ska genast se klart den i ett svep!

Dynasty

En ny version av serie av samma namn från 80-talet. Här följer vi familjen Carrington som är så snuskigt rika att man bara kan drömma att bli så rik. Vad händer när man är så rik? Jo folk vill hugga en i ryggen och man har många lik i garderoben. Har just kollat klart på den och väntar på ytterligare säsonger. Serie som blandar komedi och drama perfekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s