Helg med mamma och bebis mys!

För 6 dagar sen hämtade mamma mig efter jobbet. Det stod dricka vin och äta gott på att göra listan den fredagen. In i bilen hoppade vi och alla hundar för att åka och fika hos min bror.

Jag är ingen person som börjar gråta så fort man ser en bebis. Men nu gjorde jag det. Det här är min brorson August. Världens sötaste lilla bebis. Faktiskt. Första gången jag säger det då jag verkligen ogillar barn. Men nu när min bror och hans fru fått en liten krabat så smälter mitt hjärta. Att få se han växa upp kommer att vara det häftigaste och mest underbara jag kan tänka mig.

Efter massa mys så var det dags att åka och hämta upp Fellan som skulle få äran att hänga med oss denna kväll. God mat och för mycket vin senare sa vi godnatt. Dagen efter blev det en härlig frukost följt av shopping.

Jag och mamma åkte runt överallt. Loppis shopping såklart! Mer om det kommer i ett annan inlägg för jag har faktiskt inte hunnit ta något kort på sakerna än haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s