Leka modell, drinkar och spelkväll

Återigen är det söndag. Helgerna går alldeles för fort. Men veckorna går ganska snabbt de också, så håll ut. Snart är det helg igen!
 
Förra veckan kom Jossan över på lite mat och photoshoot. Fick helt ooooootroliga bilder. Blev helt överdrivet nöjd. här nedan kan ni få fyra av dem bilderna. 
Tror jag fick långt över 100 bilder. Så har En massa bilder att leka med i Photoshop! In och följ mig på Instagram där jag är mer aktiv än här. @sebbethorell
 
Men helgen har varit så underbar. Älskar när helgen gör att
man går runt med ett litet leende på läpparna hela söndagen. Fredag blev det spelkväll, men samma spel som förra helgen och drack lite för mycket drinkar och bubbel. 

Drinken för kvällen blev White Lady. Trodde inte den skulle vara något för mig men felfelfel hade jag. Riktigt god!
Sugen? Gör såhär:
 
Frys två martiniglas. 
 
Ha i nedan i en shaker:
4cl Gin. 
8cl Cointreau apelsin. 
1 äggvita.
Lite is. 
 
Skaka tills äggvitan är ett fint skum. Häll upp och avnjut. 

Lördagen blev en redig bakisdag. Massa vatten, serier och spelade Final Fantasy i soffan tills pizzan kom och resten av kvällen blev det serie och filmen Pride. Tips!! Se den! Riktigt jävla rolig film!
Idag söndag har varit en lugn mysdag. I skrivande stund sitter jag på pendeln tillbaka till Uppsala. Glad över helgen men alltid lika tråkigt att säga hejdå. 
Nu ska jag hem och dricka lite varm choklad då det ska vara så sinnesjukt jäkla kallt! Usch! 
Puss och kram på er.

Trött jävel och en photoshoot

Måste börja ta tag i min sömn. Börjar känna mig mer död än levande. Vilket gör hela dagarna till ett rent helvete. Men då borde jag inte ha några problem att somna på kvällarna? FEL! Får energi på kvällen och ligger och vrider mig i sängen i timmar innan jag kan somna.. fyfan vad jag hatar det. 

Men men, trötta jag stoppade mig själv inte från att ha en fantastisk kväll i tisdags. 
Jossan kom över på lite vin och Sushi, delade många skratt och det bästa av allt, anledningen till varför hon kom över. Vi hade en photoshoot. Har velat ha det sååå länge. Hon är en otroligt grym fotograf och bilderna blev så jävla WOW! 
Temat var lite rockigt trash. 
Nu kommer jag sitta framför datorn på kvällarna och redigera massa oooootroliga bilder på mig själv. Naket och rockigt.  Fortsättning följer. Men ni kan få en liten sneak peak. 

Ska bli riktigt kul att se alla resultat efter lite Photoshopnin!
Kommer givet vist lägga ut bilderna här, men ni kommer att få se dem först på min Instagram – @sebbethorell
 
Idag är det torsdag. Känns otroligt skönt att veta att det är fredag imorgon. Helgen är efterlängtad och jag ska åka till Stockholm för att ha en mys helg!